Fundació Bofill

Educació Demà. Connectem talent, transformem l'educació

Completat

Educació Demà és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill que neix amb l’objectiu de potenciar l’ecosistema d’innovació educativa de Catalunya, un espai de confluència d’idees, converses, accions, projectes, persones i organitzacions orientades a la millora  i  transformació  de l’educació.

El projecte posa al teu abast 4 eines clau que tenen la innovació educativa com a fil conductor: 

  • Qui és Qui. El mapa de la innovació educativa de Catalunya: Xarxa de coneixement, oberta, fiable i precisa on trobaràs la identificació i descripció dels principals agents d’innovació educativa del país. T’ofereix en format digital una visió integral de qui són els innovadors, les organitzacions d’innovació i les experiències innovadores en educació a Catalunya. Inscriu-t’hi, navega-hi i explora tots els perfils d’innovació que conté!

Camp Base.  Seminaris per explorar reptes educatius: Espais presencials i online on podràs  conèixer  i aprofundir  sobre les principals tendències de canvi educatiu que impacten  en el present i futur de l’educació.  T’explicarem en què consisteixen aquestes tendències, què t’aporten de nou  i quins reptes et proposen en el teu dia a dia. Els seminaris estan conduïts per un expert en cada tendència i l’acompanyen els protagonistes de moltes experiències pioneres i demostratives de la mateixa a Catalunya. Inscriu-te i descobreix-les!

Edulab. Laboratoris d’idees, solucions col·laboratives: Workshops presencials orientats a l’acció (how to do) vinculats a les tendències de canvi explorades als seminaris. Mitjançant els tallers pots aprendre a com implementar els principals elements de cada tendència de forma pràctica i a co-crear noves pràctiques educatives amb d’altres actors. Vine i viu la innovació en directe!

  • Crides. Mobilitza’t per l’educació i suma’t a l’acció: Espai en el que et demanem que et sumis a l’acció i que ideïs i apliquis solucions a  reptes educatius concrets  de manera col·laborativa. Volem que participis activament i que contribueixis en la definició de respostes a necessitats educatives actuals. Per a fer-ho t’oferirem diversos instruments d’acompanyament i orientacions. T’interessa ser un motor d’innovació? Participa-hi!
  • Edcamps. Comparteix aprenentatges: Trobades de converses i aprenentatge col·laboratiu entre persones interessades en l’educació, autogestionades, gratuïtes i obertes. Vols formar part d’un moviment internacional de transformació educativa? Suma’t a la conversa!

 

Video

No t’ho perdis

Per què recomanar les pràctiques educatives centrades en l’alumne? David Atzet

1. Objectiu - Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

2. Narrativa - Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

3. Dinàmiques – Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

4. Mecàniques – Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

5. Tecnologies – Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

6. La prova del cotó – Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

Albert Forn - Els dispositius mòbils, motivadors de l’aprenentatge (continuat!)

Actes

Actes anteriors

Equip

Equip del projecte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar