Ana  Holschuh Heras

Ana Holschuh Heras

Llicenciada amb Doble Grau en Disseny Integrat i Estudis Globals de Parsons School of Design, The New School a Nova York, i amb un postgrau en Il·lustració narrativa per a publicacions infantils i juvenils per EINA, UAB. Compta amb un recorregut únic dins del camp d'innovació, educació i l’àmbit social, amb més de 6 anys especialitzant-se en el disseny participatiu i l’experiència d’usuari, centrada en productes i serveis per a infants, joves i famílies.

Ha format part i impulsat diferents projectes que tenen com a base el disseny i la recerca basada en la comunitat per idear solucions. En destaquen l'estada al Blue Ridge Labs de la Robin Hood Foundation, el laboratori d'innovació per lluitar contra la pobresa a Nova York, la startup Co:Census, utilitzant la IA per fer que la recerca pública sigui més col·laborativa i inclusiva, i el seu recorregut a la ONG Arts Ignite servint joves i infants en situació de vulnerabilitat, com persones migrades, menors no acompanyats i joves en situació de sensellarisme.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept