Eulàlia Sot

Eulàlia Sot

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Teràpia Familiar Sistèmica pel Centre de Teràpia Familiar de Bar-celona. Actualment treballa a la Subdirecció General d’Addiccions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.  Actualment és psicòloga responsable de programes de promoció de la salut i prevenció de les addiccions en l’àmbit educatiu, familiar i comunitari a la Subdirecció general de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També és coordinadora i docent del Seminari sobre prevenció escolar del Màster de Drogodependències de la Universitat de Barcelona (UB) i docent al Màster de Salut Mental Comunitària de la UB.

Anteriorment havia participat en projectes de promoció de la salut i prevenció de les addiccions en diferents administracions locals, fundacions i associacions, així com també ha estat tutora del Grau de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept