Júlia Ventura
“Considero l’educació com un element essencial per a facilitar la inclusió i la igualtat d’oportunitats per a les persones"

Júlia Ventura

Va estudiar Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualment està cursant el Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària de la mateixa universitat. 

Recentment ha col·laborat en la gestió del projecte socioeducatiu Campus Ítaca de la Fundació Autònoma Solidària, que va adreçat a joves en situació de desavantatge educatiu. També ha realitzat una estada a Nicaragua amb Setem, donant suport educatiu a diferents escoles i instituts. 

Mostra inquietuds envers l’àmbit de l’educació, les desigualtats socials i l’acció comunitària, des d’una perspectiva tant d’investigació com d’intervenció social. 

Es considera una persona apassionada per la lectura. Li encanta viatjar i conèixer altres maneres de viure i pensar. 

Actualment dinamitza el programa LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu a Ciutat Vella.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar