L'educació com a facilitadora de capacitats per a l'equitat de gènere (en castellà) - Mónica Grau

  • Fecha 07/04/2015

La Mónica Grau @monicagrau, @ESADEisocial, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja que per a ella el principal repte de l’educació és acabar amb la discriminació de gènere i progressar en l’apoderament de nois i noies. Proposa canviar la forma d’ensenyar la Història que se segueix explicant des d’una perspectiva totalment masculina. També proposa visibilitzar el paper d’algunes dones al llarg de la Història tot i que, evidentment, són poques donat que al llarg de molts anys els hi ha estat vetada la vida pública.

Finalment suggereix afavorir l’opinió crítica dins l’activitat escolar, que permeti adonar-se que encara no s’ha assolit l’equitat entre homes i dones.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/  #Edupost2015

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar