Beca d'investigació i transferència educativa a l'OCDE 2013

El 30 d'octubre del 2012 va finalitzar la convocatòria de beca 2013 que la Fundació Jaume Bofill adreça a investigadors i investigadores que vulguin fer una estada a la Direcció d'Educació de l'OCDE a París, una institució de referència en recerca comparada a nivell internacional. Aquesta convocatòria és iniciativa de la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Amb motiu de la vaga general del dia 14 de novembre, no es va poder reunir la comissió interdisciplinària d?experts per tal de fer la primera selecció de tres candidatures.

Així, la comunicació als finalistes serà el dia 23 de novembre i la prova d'anglès es farà el dia 26 de novembre. La persona seleccionada s'incorporarà a un equip pioner en recerca educativa i participarà en la publicació d'informes oficials de l'OCDE i articles en revistes especialitzades. A més, comptarà amb l'acompanyament d'un tutor o tutora al llarg de l'estada, que serà de sis mesos prorrogables fins a un any a partir del febrer de 2013. La dotació màxima de la beca és de 27.000 euros, a més del bitllet d'anada i tornada entre les capitals catalana i francesa. Amb aquesta iniciativa la Fundació Jaume Bofill vol invertir eficaçment en la millora i el desenvolupament de la recerca en educació i fer prospecció a Catalunya de les qüestions més rellevants d'aquest àmbit a nivell internacional. A banda, el coneixement i les experiències estudiades nodriran els debats i projectes de la Fundació Jaume Bofill. Per a més informació, bases i full de sol·licitud, consulteu www.fbofill.cat/becaocde. P

Per a qualsevol consulta, contacteu amb Valtencir Mendes, responsable de projectes internacionals - Educational Leadership (vmendes@fbofill.cat).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar