Hack the School. Espais per aprendre i conviure

Et dediques a l'arquitectura o al disseny i t’interessa el món educatiu? 

Vols ajudar a un centre educatiu a repensar algun dels seus espais escolars? Apunta’t al repte “Hack the School”, espais per aprendre i conviure!

El projecte “Hack the school” de la Fundació Jaume Bofill cerca 30 centres educatius de Catalunya que vulguin repensar i dissenyar algun dels seus espais escolars. Per acompanyar aquest procés, estem cercant professionals del món de l’arquitectura i el disseny que vulguin involucrar-s’hi. En aquest enllaç podràs trobar tota la informació de la crida per a centres escolars, conèixer el calendari d’accions de primera mà i aprofundir en la nostra proposta.

Què et proposem? Una dedicació voluntària de dues hores a la setmana durant tres mesos aproximadament, en els que esdevindràs mentor d’un dels centres educatius participants a la crida. 

Què t’oferim? Hack the School oferirà als arquitectes i dissenyadors sessions de capacitació, una guia basada en design thinking que pautarà les diverses fases del procés amb les escoles, visites a centres de referència, entre d’altres accions de reconeixement (jornades, etc.) . 

T’hi apuntes? Accedeix al nostre formulari de participació!

Per a més informació contacta amb Laura Campo: lcampo@fbofill.cat 

Més informació aquí.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar