Presentació: Apostem per la recerca per millorar l’educació del país

  • Data 05/07/2021

Més de 150 professionals i experts en educació i gestió pública s'hana dherit al manifest Apostem per la recerca per millorar l’educació del país i demanen a la Generalitat una major inversió en recerca educativa i que aquesta s’utilitzi per impulsar la millora educativa.

En la presentació hi han intervingut Núria Comas, coordinadora de la iniciativa, sociòloga i responsable del projecte ‘Què funciona en educació?’; Josep M. Vilalta, coordinador de la iniciativa, expert en gestió i polítiques públiques, Director de la Global University Network for Innovation (GUNi) i Secretari Executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP); Xavier Bonal, investigador en educació i Catedràtic de Sociologia de la UAB; i Pilar Gargallo, presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

La iniciativa + Recerca x Millor Educació ha comptat amb les aportacions d'experts vinculats al món de la recerca, al disseny de les polítiques educatives i a agències de coneixement i investigació.

Llegeix la proposta completa i signa el manifest!

Vols saber-ne més?

#RecercaPerlEducació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar