Roda de premsa: La fórmula de l'equitat. Finançament per fórmula. Ismael Palacín, Miquel A. Alegre

  • Data 11/11/2021

La @Fundació Bofill proposem aplicar una nova fórmula de repartiment que distribueix els recursos per als centres d’una manera més justa, eficient i transparent. La ‘fórmula de l’equitat’ dóna una importància destacada a la vulnerabilitat social i acadèmica de l’alumnat del centre i reconeix el fet que els centres de major complexitat necessiten més recursos que la resta i dels que reben amb el sistema de finançament actual.

El model de finançament proposat, elaborat per Marcel Pagès i Miquel Àngel Alegre en l’informe La fórmula de l’equitat, és l’aplicació a Catalunya d’un sistema conegut com a “finançament per fórmula”.

  • Ismael Palacín / director de la Fundació Bofill.
  • Miquel Àngel Alegre / cap de projectes de la Fundació Bofill i coautor de la proposta.
  • Marcel Pagès / investigador del GEPS (UAB) i professor associat del Departament de Pedagogia de la Universitat de Girona. coautor de la proposta.

Vols saber més sobre la proposta de finançament per fórmula per a Catalunya?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar