Iolanda Parra Garcia

Iolanda Parra Garcia

Professora de Ciències Socials i altres matèries en un institut públic, soc llicenciada en Periodisme (UAB) i Antropologia Social i Cultural (UB), i em vaig especialitzar en conflictes i pau amb els postgraus de Cultura de Pau i Periodisme de Pau i Conflictes, tots dos a la UAB. També vaig fer el Màster d’Antropologia i Etnografia (UB), on vaig fer recerca sobre la postguerra en diferents països, tema que vaig convertir en la sèrie documental Després de la Pau, produïda amb el col·lectiu de periodistes Contrast, del qual formo part.

També he fet recerca, elaborat i impartit formacions sobre anàlisi crítica de mitjans, una base clau per al meu interès en l’Alfabetització Mediàtica i Informacional (AMI). De fet, aquest curs estic impartint una matèria a l’ESO sobre alfabetització digital i Fake News.

Un fil comú de tota la meva trajectòria és que m’agraden i m’interessen molt les persones, i les seves històries. Durant molt de temps, això em va portar a fer grans viatges. Ara, continuo coneixent històries, però més a prop de casa."

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar