La història explicada pels seus protagonistes

La història explicada pels seus protagonistes

Ignasi Carreras Fisas
“President d’Oxfam Intermón especialitzat en direcció d’ONG”

Ignasi Carreras Fisas

Ignasi Carreras i Fisas, enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat en Organització i Direcció d’Empreses (EAE). Postgraus de desenvolupament directiu a Stanford, Harvard i la Babson Business School.

És el fundador, ha estat el director i és investigador de l’Institut d’Innovació Social i professor associat del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, escola en la qual va ampliar la seva formació acadèmica (Senior Executive Program).

És el president d’Oxfam Intermón i membre de l’òrgan de govern internacional d’Oxfam. Va ser el director general d’aquesta ONG i component del Comitè de Direcció d’Oxfam Internacional.

És membre del patronat de la Fundació Hazlo Posible. Anteriorment formà part de la junta directiva internacional del Global Reporting Initiative (GRI) i del patronat de Cristianisme i Justícia. Va ser membre de l’equip fundador del Casal dels Infants i també de l’organització Recollim (vinculada a Càritas). Va treballar a la Generalitat de Catalunya i a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Autor i coautor de diversos llibres vinculats a la solidaritat, al lideratge i a la gestió en les ONG.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar