Busquem 5 persones de comptabilitat i finances vinculades al projecte Suport Educatiu. T’hi sumes?

La Fundació Bofill impulsa els reptes de l’educació a Catalunya amb recerca, prospectiva, debats, programes i innovació. Treballem des de la independència, la cooperació, el compromís i el rigor amb una extensa xarxa de professionals i col·laboradors que com nosaltres pensen que el coneixement crític pot contribuir a transformar la societat i oferir una educació de qualitat per a tothom.

Cal construir propostes educatives innovadores per promoure l’èxit escolar i la igualtat d’oportunitats educatives.

Els programes de suport educatiu tenen un gran potencial de ser una política educativa de primera línia per superar desigualtats educatives. Els dispositius de suport educatiu a Catalunya no arriben a tot l’alumnat que més ho necessita perquè existeix un clar biaix de participació i accés a recursos educatius fora escola (majoritàriament privats) per part de l’alumnat més desafavorit, fet que provoca un eixamplament de les desigualtats educatives. Cal construir propostes educatives innovadores per promoure l’èxit escolar i la igualtat d’oportunitats educatives mantenint la funció d’ascensor social de l’educació, també des de l’àmbit del suport educatiu.

En els últims anys la Fundació ha dissenyat una bateria de programes de suport educatiu extraescolar efectius i escalables dirigits a l’alumnat en situació de major vulnerabilitat social i educativa. Amb el compromís de generar oportunitats d’èxit i adhesió escolar perquè cap infant quedi enrere ara volem impulsar el pilotatge i l’avaluació de tres d’aquests programes amb l’objectiu de construir i generar millors polítiques públiques basades en l’evidència.

Busquem 5 persones per incorporar-se a l'àrea de comptabilitat i finances.

Per a fer-ho llancem la iniciativa:


Un projecte innovador que vol fer possible que tots els infants i adolescents puguin estar el millor equipats possible per tenir trajectòries educatives d’èxit, siguin quines siguin les seves condicions de partida.

Davant d’aquest repte, impulsem tres programes diferents de suport educatiu dirigits a la millora de les competències lectores, matemàtiques i socioemocionals d’infants i joves desavantatjats de més de 100 centres educatius de primària i secundària de Catalunya.

PRIMÀRIA

PRIMÀRIA

SECUNDÀRIA

 • LECXIT: mentoria extraescolar 1x1 per la millora de la comprensió lectora
 • MATH TUTORING: tutoria extraescolar d’enriquiment matemàtic 1x3/1x4
 • PENTABILITIES: suport per a potenciar l’aprenentatge socioemocional a l’aula

  A més de multiplicar les seves oportunitats d’èxit educatiu, el projecte també aportarà models efectius i replicables de suport educatiu per a què siguin incorporats a la política pública, afavorint l’equitat. Per aconseguir-ho el projecte serà avaluat experimentalment a través d’una avaluació d’impacte aleatoritzada (RCT).

  El projecte també es realitzarà a altres comunitats autònomes de l’Estat Espanyol (Andalusia i Ceuta i Melilla) en partenariat amb d’altres organitzacions del Tercer Sector d’Acció Social d’aquests territoris, i està finançat amb Fons Next Generation de la Unió Europea.

  Trobaràs més informació a la web del projecte.

  A quines posicions et pots presentar?

  Cerquem sumar persones de l'àrea de comptabilitat i finances i vinculades als programes LECXIT i MATH TUTORING i PENTABILITIES, amb l’objectiu d’enriquir l’equip del projecte amb talents i experteses complementàries. 

  Consulta en els següents enllaços el perfil per a cada posició:

  Posicions

  Busquem 1 responsable que assumeixi la coordinació econòmica dels projectes LECXIT, MATH TUTORING i PENTABILITIES. L’objectiu d’aquesta posició és la garantir la gestió econòmica, normativa i de justificació comptable i financera dels projectes en el marc de l’atorgament de fons Next Generation. Coordinarà un equip de tres tècnics comptables i un tècnic laboral vinculats a aquests projectes. Reporta al cap de comptabilitat i finances, i a la gerència de la Fundació.

  Busquem 1 tècnic/a d’àmbit laboral que assumeixi la gestió laboral i administrativa dels programes LECXIT, MATH TUTORING i PENTABILITIES. L’objectiu d’aquesta posició és executar i garantir els processos vinculats a les contractacions i la gestió laboral de l’equip de persones treballadores vinculades als projectes Lecxit, Math tutoring i Pentabilities en el marc dels fons NextGeneration atorgats. Reportarà al coordinador/a econòmic del projecte de la
  Fundació.

  Busquem 3 tècnics/es que assumeixin la gestió integral del cicle comptable dels programes LECXIT, MATH TUTORING i PENTABILITIES, així com els processos administratius dins del marc de l’atorgament de fons NextGeneration. L’objectiu d’aquesta posició és garantir el control de gestió econòmic i pressupostari del projecte, la preparació de la documentació requerida per donar acompliment als requeriments de la convocatòria i la justificació comptable i financera del projecte. Reportarà al coordinador/a econòmic del projecte.

  Quines funcions i quines competències et demanarem?

  Per a cada posició hem elaborat un seguit de funcions de les que series responsable, així com també el perfil competencial que necessitaries per a fer-ho. Descarrega't el document de la candidatura per conèixer el seu perfil. T’animem a comprovar el teu encaix i si veus que ets la persona que busquem, no ho dubtis, presenta la teva candidatura!

  On t’incorporaries?

  A l’Àrea de Comptabilitat i Finances de la Fundació Bofill, amb seu a Barcelona.

  Què has de fer per presentar-te?

  • Si us plau, envia’ns el teu CV actualitzat al correu electrònic equip@suporteducatiu.org, amb la referència al perfil corresponent al que et vols presentar al cos del missatge. Trobaràs aquesta referència a la capçalera de cada posició.
  • Si vols, pots aportar una carta de presentació però és opcional.
  • Et garantim la confidencialitat del procés de selecció.
  • Donat al gran nombre de posicions a cobrir, no podrem respondre a cap petició d’informació per via telefònica ni per correu electrònic. No ens ho tinguis en compte!

  NOVA DATA: Quina és la data límit per decidir-me?

  Volem crear l’equip de forma àgil i ràpida, pel que la data màxima per enviar el teu CV serà el 11/09/22. Si n’estàs segur, no t’esperis fins a l’últim dia, et necessitem!

  Ens ajudes a multiplicar les oportunitats educatives de tot l’alumnat?

  SUMA’T A L’EQUIP!


  Notícies

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

  Acceptar