Crida #ReunióFamílies: Què està passant?

Des que van tornar de vacances, els centres educatius escollits per participar en el projecte Redissenyem la reunió amb les famílies estan treballant intensament per repensar les reunions d'inici de curs. 

Amb l'objectiu de recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les famílies, els centres educatius de la crida han fet diverses accions amb les famílies. La informació que han recollit de les famílies, els ha servit per redefinir el format i contingut de les reunions d'aquest curs.

La setmana passada els centres educatius participants van enviar el seu prototip de reunió als mentors de la crida, que els faran arribar els seus suggeriments, per tal que la reunió sigui una oportunitat de generar una nova relació entre famílies i professorat.

Els mentors de la crida són:

David Atzet, Sílvia Blanch, Alba Castellví, Xavier Gimeno, Anna Ramis, Toni Tort

I per inspirar, per aprendre, per copiar... durant aquestes setmanes, els centres participants estan visitant com a observadors les reunions d'inici de curs d'altres centres que ja han repensat les seves reunions amb les famílies, i que s'han ofert a compartir la seva experiència. A tots ells els volem agrair la seva gran generositat:

Podreu trobar les seves experiències al recull de bones pràctiques que hem fet al web de la crida.

Podeu seguir les activitats que van fent els centres que participen a la crida a través de l'etiqueta #ReunióFamílies

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar