Deixa una postal de suport a la "teva" escola! #TOTSSOMESCOLA

Les 50 entitats aplegades sota el paraigua de Somescola llancem una crida a la comunitat educativa i a la societat en conjunt per seguir posant en valor l’èxit de l’escola catalana.

Davant dels atacs mal intencionats que darrerament està patint el model d’escola catalana, Somescola inicia una campanya per animar a la ciutadania a donar suport al model educatiu català i a la tasca dels docents.

 

 

Només són 5 passos:

1) Descarregueu-vos la postal 

2) Escriviu un missatge de suport

3) Porteu-lo a l'escola

4) Feu-vos una foto

5) i Compartiu-la a les xarxes!! #totssomescola

L’acció consisteix a descarregar-vos la postal aquí i escriure un missatge personal de suport amb l'objectiu d'expressar què significa i/o ha significat l’escola catalana i el seu professorat.  Podreu dipositar la postal en una de les caixes identificada amb el logotip de Somescola (disponible aquí) que s’habilitaran a totes les escoles de Catalunya (per exemple: on vas estudiar, on portes els fills/es, l’escola del barri, etc.).

Totes les postals es guardaran per fer-ne posteriorment una selecció i donar-les a conèixer. Per deixar constància d’aquest moment, s’anima a fer-se una foto o selfie i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #totssomescola

Suma't a la crida! I que circuli pels centres, famílies, veïns, antics alumnes i a qui creguis que li pugui interessar aquesta iniciativa. T'hi animes?

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar