Presentem els 13 projectes finalistes de Fem educació. Ens ajudes a fer-los realitat?
05/09/2017
El dia 7 de setembre de 2017 es van presentar els 13 projectes finalistes de la plataforma Fem Educació, micromecenetage per la innovació educativa. Després del llançament de la crida, després de l’acompanyament als impulsors en la definició dels projectes, després de la selecció, després del suport en la planificació de les campanyes de micromecenatge, després de molts esforços i il·lusions els projectes estan a punt per a fer-se realitat amb el suport de la comunitat. Ens ajudes a fer-ho possible?
Aquests han estat seleccionats per un jurat per la seva capacitat de transformació educativa, grau de transferència a la resta de la comunitat educativa i innovació. Durant els darrers mesos, i gràcies a l’assessorament i acompanyament de la Fundació Goteo hem treballat amb els impulsors dels projectes per assegurar l’èxit de les campanyes de micromecenatge que tot just volem iniciar amb el teu suport.
Actualment el sector de l’educació està immers en un procés de transformació per adaptar-se als reptes del segle XXI. Es per aquest motiu que ara és més necessari que mai donar visibilitat, suport i acompanyament als emprenedors educatius que generen aquestes iniciatives.
Et demanem que entris al web, que remenis la informació de cada projecte, que triïs aquella iniciativa que millor connecta amb tu i que col·laboris amb ella. Amb la teva aportació ens ajudaràs a fer possible iniciatives educatives que beneficiaran a infants i joves del país. Volem que la responsabilitat de millorar l’educació sigui compartida i oberta a tothom. Ja tens clar quin projecte o projectes t’agraden més? Hi ha algun que et dóna més confiança perquè coneixes als seus impulsors? Potser hi ha algun que et cridi més l’atenció pels valors que transmet o per la solució que proposa? Hi ha alguna de les recompenses que ofereixen que t’agradaria experimentar? El que més valores és la causa que defensa alguna de les propostes? No importa quines són les teves motivacions per col·laborar, totes són imprescindibles per fer viables els projectes.
Els projectes disposen de dos períodes de 40 dies cadascun per a aconseguir el finançament necessari que permeti fer-los realitat mitjançant el suport i col·laboració de la comunitat. En el primer període han d’assolir el finançament mínim per a dur a terme el projecte i en el segon període el finançament òptim per al seu desenvolupament. Ah! i per cada euro que hi posis la Fundació Jaume Bofill n’hi posarà un altre amb un topall de 100 € per impulsor i 2.000 € per projecte.
Vols implicar-te amb un projecte per transformar junts l’educació? Ara tens l’oportunitat de fer-ho possible. Junts podem.