Recta final en la Crida Hack The School

Durant aquest darrers dies els centres que han participat de la Crida Hack the school han compartit  a través de les xarxes els prototips sorgits del repte que els hi vam plantejar; com redissenyar els espais escolars per millorar l’aprenentatge i la convivència? El camí iniciat al febrer ha estat intens, creatiu i molt interessant!

A través del hashtag #HackTheSchool, i en molts dels blogs i de les webs de les escoles i instituts, podeu veure fotografies de maquetes i dissenys d’allò que ens agradaria que fossin les nostres aules, biblioteques, patis, etc. 

El 8 de maig de 2017, tots els centres educatius interessats en accedir als premis que donarà la Fundació Jaume Bofill van presentar a l'equip coordinador de Hacktheschool,  informació rellevant sobre seu procés d’aprenentatge, les seves vivències, la implicació de la comunitat i el treball amb l’alumnat, els prototips etc. Un jurat seleccionarà les solucions i iniciatives més prometedores. Aquestes es presentaran a unes jornades que se celebraran el mes de juny. A més les jornades comptaran amb tallers participatius, taules rodones, pòsters, etc.  

La Crida, que es va proposar amb la intenció de ser una espurna, una palanca de canvi per començar a repensar els espais educatius, han donat lloc a reflexions profundes i transformacions que s’aniran concretant els propers mesos. Essent conscients d’aquesta situació, valorarem especialment els processos i els aprenentatges de tots els participants del Hack The School

Esperem que #hacktheschool sigui per molts centres el principi d'una aventura!!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar