L’Anuari 2024 de la Fundació Bofill analitza els principals indicadors educatius en clau evolutiva i en comparativa internacional. L’anàlisi i l’aposta política que fa, va més enllà del d’anuaris anteriors, tot involucrant visions i accions d’àmbits que no són únicament escolars.
Ferran Campillo i López
Pediatre especialitzat en salut mediambiental
Formació
Llicenciat en medicina a la Universitat Rovira i Virgili, especialitat MIR en Pediatria i les seves Àrees Específiques a l'Hospital La Paz de Madrid i programa de formació a fons en salut mediambiental pediàtrica a la Unidad de Salud Medioambiental Pediátrica de l'Hospital Clínico Universitario Virgen de la Arrixaca (Múrcia).
Experiència
Treballa a la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica (PEHSU), a Olot (Girona) enfocat a activitats assistencials, comunitàries, de formació i recerca de cribratge de factors mediambientals de risc durant l'embaràs, la mobilitat escolar activa, el canvi climàtic i la salut pediàtrica i el contacte amb la natura de la infància i l'adolescència, entre d'altres. És coordinador del Grup de Treball de Salut Mediambiental de la Societat Catalana de Pediatria i membre del Comitè de Salut Mediambiental de l'Associació Espanyola de Pediatria. És professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya al Màster d'Alimentació Saludable i Sostenible i al Màster de Salut Planetària.
Projectes
Ha participat als seminaris de debat dels capítols de l'Estat de l'educació a Catalunya, Anuari 2024.
Projectes
Involucrats a la iniciativa