Ruth Casals

Ruth Casals

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Cooperació Internacional i Desenvolupament Rural per la Universitat de Guelph (Canadà) gràcies a una beca de la Fundació La Caixa. Ha viscut i treballat la major part de la seva carrera professional a l’estranger, a Colòmbia, Canadà i Brussel·les, coordinant projectes d’organitzacions internacional en l’àmbit dels drets humans i la cooperació per al desenvolupament. 

En els últims deu anys ha treballat específicament en la gestió de projectes, el fundraising i la coordinació de convocatòries a nivell europeu, estatal i autonòmic.

Quan no està buscant finançament, cus, fa mitja i ganxet, respatlla els seus dos gats i surt a caminar per la natura. Amant del tèxtil des de la infància, ha cursat els 4 anys de formació en tall i confecció a Brussel·les on durant 8 anys va fer una pausa del sector social per liderar la creació i gestió d'una entitat sense ànim de lucre (La Transformathèque) destinada a la promoció del reciclatge tèxtil i el residu zero a través de la costura. Està activa a Pinterest (@larutbxl) i ha creat La Tutothèque, una plataforma de tutorials de creació de reciclatge tèxtil multilingüe per a tots els públics.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar