Berta Riera
“La vida és una oportunitat constant de creixement i coneixement”

Berta Riera

Prové del  món del cau: primera escola pedagògica i de les més potents que existeixen. Amb la il·lusió de canviar el món inicia la carrera de Ciències Polítiques a la Univeritat Pompeu Fabra (UPF), i al descobrir la complexitat real del propòsit decideix anar pel millor dels camins: el d'ajudar a créixer als infants de forma integral i plena, coneixent totes les seves potencialitats i desenvolupant-les. És per això que apostant per la Transformació Social com a pedra angular del canvi, decideix ampliar ventall i començar a estudiar Pedagogia Waldorf a l'escola del Til·ler.

Monitora de lleure des de la medul·la, apassionada de l'aprenentatge i la vivència emocional. Sempre encantada d'instruir-se i poder formar part de nous projectes que l’ajudin a descobrir-se més capaç.

Considera que estar a la fundació és una gran oportunitat per aprendre moltíssim.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar