Maria Falcó

Maria Falcó

Graduada en Llengua i Literatura Hispàniques per la Universitat Rovira i Virgili, decideix tancar l’últim any del grau a la Universitat de Salamanca abans de cursar el Màster de Formació de Professorat a la Universitat de Barcelona.

La tasca educativa sempre ha estat un dels seus propòsits; assoleix el seu objectiu prestant servei en diversos instituts i instituts escola de Catalunya i, darrerament, esdevenint funcionària de carrera. Contempla la formació i el treball cooperatiu com l’eix vertebrador del seu aprenentatge, és per això que cursa el Postgrau de Docència Compartida com a Instrument d’Atenció a l’Alumnat i de Formació del Professorat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Acompanya la transformació educativa de l’Escola Ferreries (Tortosa) en aliança amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar