Núria Forgas

Núria Forgas

Mestra de primària des de fa una vintena d’anys. Especialista de música de formació, gairebé sempre al càrrec d’una tutoria. Ha treballat els darrers disset anys a l’escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú fent projectes globalitzats i interdisciplinaris amb l’alumnat. Després d’una breu etapa a la direcció de l’escola, ha tornat a les aules i a fer de coordinadora de cicle.

Durant el curs 21-22 ha participat en el programa de creació d’Experiències d’Aprenentatge amb Sentit (EAS) del CESIRE. Participa també en la xarxa de competències bàsiques dinamitzant l’equip impulsor del centre des de fa quatre cursos. A banda és membre del Moviment de Renovació Pedagògica del Garraf amb què organitzem formació de mestres en general i l’Escola d’Estiu del Penedès en particular. També forma part del patronat de la Fundació Marta Mata Garriga. Actualment acompanya la transformació educativa de l’Escola Margalló (Castelldefels).

M’inspira molt la frase de Nelson Mandela: “l’educació és l’eina més poderosa que pots utilitzar per canviar el món”. Però prefereixo no parlar d’arma sinó d’eina…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar