Núria Tomàs
"Sóc aquí, i entre tots ho farem tot"

Núria Tomàs

Secretària de direcció des del 1981, formada a la Institució Cultural del CIC.

Treballa a la Fundació des de febrer de 1982, on ha realitzat tasques molt diverses, entre elles les d’administrativa, comptable i secretària de direcció.

Actualment és la secretària del director, la responsable dels contractes amb els col·laboradors externs i forma part de l’equip de Serveis Generals.

Es considera una persona ordenada, amb capacitat de planificació, a qui li agrada trobar solucions de forma àgil i ràpida. Gràcies als 32 anys que fa que està treballant a la Fundació, s’està convertint en la seva “memòria històrica”.

Considera que encara té moltes coses per aprendre i sempre diu que, si hagués nascut uns quants anys més tard, molt probablement s’hauria dedicat a la informàtica, tot i que darrerament els seus dos fills tenen moltes coses per ensenyar-li en aquest camp.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar