Reptes de l'educació a Catalunya. Anuari 2015

Completat

Reptes de l'educació a Catalunya. Anuari 2015 aborda alguns dels principals reptes del sistema educatiu català a partir d'un treball qualitatiu d'anàlisi i discussió en seminari. Aquest anuari, a diferència de L'estat de l'educació a Catalunya amb qui s'alternarà anualment, posa l’èmfasi  en el diagnòstic compartit i sobretot en les propostes per a l’acció a curt, mig i llarg termini en matèria de gestió i política educativa. S'hi afegeix també, sempre que sigui possible, la perspectiva internacional per comparar més acuradament la realitat catalana i ampliar les possibilitats per resoldre alguns dels reptes més estratègics.

Reptes de l'educació a Catalunya. Anuari 2015 pretén ser una eina d’àmplia difusió pública, que faciliti el debat dels diferents actors i que representi un document de reflexió política per a l’acció. Els reptes escollits no són els únics ni són necessàriament els més urgents; posen sobre la taula alguns dels temes que emergeixen en el debat públic i en l'avaluació del sistema com a rellevants o palanques de millora.

Consulta els últims Anuaris de l'educació a Catalunya:

Publicacions

Video

No t’ho perdis

Polítiques de professorat - #ReptesEducació

Promoció de la cultura de la innovació - #ReptesEducació

La dedicació dels estudiants i l’eficiència del sistema universitari - #ReptesEducació

L’impacte de la crisi i de les polítiques d’austeritat en el sistema educatiu - #ReptesEducació

Educació i alumnat d’origen immigrant - #ReptesEducació

Internacionalització i plurilingüisme - #ReptesEducació

La personalització de l’aprenentatge escolar - #ReptesEducació

Una agenda per transformar l'educació a Catalunya - #ReptesEducació

Projectes

Projectes relacionats

Autors

Autors del projecte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar