eqg-qf_web_fb.jpg

Evidències que impulsen oportunitats. Fonamentem la recuperació educativa!

Com poden ajudar les evidències en educació a superar la crisi educativa generada pel coronavirus?

  • Pàgines 24
  • Data 31/07/2020

Com poden ajudar les evidències en educació a superar la crisi educativa generada pel coronavirus?

Moltes de les decisions que es prendran des dels centres educatius aquest curs 2020-21 seran clau per tornar a connectar l’alumnat amb els aprenentatges i per revertir les desigualtats agreujades per la crisi de la covid-19. En un moment d'incertesa com el que estem vivint, la recerca ens pot ajudar a saber allò que funciona i allò que no en la pràctica i en les polítiques educatives.

Descarrega’t la publicació o llegeix els articles online i descobriràs 5 consignes basades en les evidències de cara a l’inici de curs, alguns programes que s’han demostrat efectius en favor de l’aprenentatge i amb capacitat per reduir les desigualtats, i accediràs a recursos per aprendre de manera àgil el que indiquen les recerques i avaluacions més rigoroses en educació.

Autors

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar