Canvis organitzatius per desenvolupar un projecte Magnet

  • Data 11/06/2018

En aquest vídeo l'equip directiu de l'escola Josep Ma de Sagarra, ens explica els canvis organitzatius que han dut a terme durant el desenvolupament del seu projecte magnet.

Aquesta escola ha desenvolupat una aliança amb el MACBA, en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu". Amb aquesta aliança, l'escola ha enfortit i visibilitzat el seu projecte de centre, afavorint així un augment de la matrícula que li ha permès recuperar una composició social més equilibrada respecte al seu entorn.

El vídeo té per objectiu transferir els aprenentatges de la seva experiència que puguin ser útils per a altres centres educatius que comencin una aliança magnet.

El programa Magnet, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Ensenyament, la Diputació de Barcelona, l'Instititut de Ciències de l'Educació de la UAB i el Consorci d'educació de Barcelona, té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució. Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Més informació sobre el programa a: https://magnet.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar