Edcamp Girona. Parlem d'educació!

  • Data 19/12/2016

Què s’aprèn en un #edcamp? Coneix en primera persona quins aprenentatges i recursos aplicaran els #edcampers gironins a la seva aula l’endemà de l’ @edcampGirona! En aquest vídeo hi trobareu els testimonis que vam recollir del primer #edcampCAT @edcampCAT celebrat en terres gironines

Es va celebrar el dia 26 de novembre a la ciutat de Girona a les instal·lacions de l’Escola Domeny i va aplegar una setantena de persones interessades en parlar d’educació. El debat va ser molt ric i propositiu i en podeu tenir una breu pinzellada a partir del recull de tuits que es van recopilar a les xarxes socials.

Estàs interessat/da en conèixer amb més profunditat el moviment @edcampCAT? Visita la web d’edcamp Catalunya i mobilitza’t per l’educació! 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar