Quin interès creixent hi ha a les escoles per incorporar mecanismes d’alfabetització mediàtica a les seves rutines acadèmiques? Rayan Temara

  • Data 21/12/2023

Lie Detectors és una organització europea que fomenta l’alfabetització mediàtica i informacional (AMI) a les aules de sis països del continent. Ho fa portant els centres a periodistes professionals que, de primera mà, ensenyen als alumnes com detectar la desinformació i com augmentar el seu esperit crític quan accedeixen a continguts a l’entorn digital.

Rayan Temara, responsable de divulgació i impacte de l’organització, respon a les nostres preguntes després de participar com a ponent a la jornada: No m'ho empasso: Construïm espais de confiança mediàtica, organitzada l’HUB, en el marc del projecte Centres Desfake, i destaca com hi ha un interès creixent a les escoles per incorporar mecanismes d’alfabetització mediàtica a les seves rutines acadèmiques.

Entrevista: PABLO JIMÉNEZ ARANDIA / Periodista especialitzat en l’impacte social de la tecnologia

Pots llegir-la aquí: https://equitatdigital.cat/rayan-temara-lie-detectors/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar