1r Festival per l'Equitat Digital | 2 de febrer de 2023

  • Data 02/02/2023

Un espai per a reivindicar, experimentar i celebrar que una digitalització educativa més justa, diversa i humana, és possible.

A continuació, t'especifiquem el programa amb els espais del Festival que es reproduiran en línia. Si vols estar informat de totes les reflexions que es compartiran durant el Festival, fes-nos-ho saber a equitat.digital@fbofill.cat i t'inclourem en l'enviament de la crònica enriquida que farem arribar a tots els assistents a l'acte.

Relacionat: Et convidem a formar part del Laboratori d’Oportunitats Educatives que estem creant!

Programa:

16:25h-16:45h - Presentació del Laboratori d’Oportunitats Educatives per l’Equitat Digital.

16:45h-17:45h - Taula rodona internacional: “Territoris d’Equitat Digital: les tecnologies al servei de la reducció de les esquerdes educatives”.

Fiorella Haim - General Manager del Centro CEIBAL a l’Uruguai.

Helen Milner - CEO de Good Things Foundation a Regne Unit I Austràlia.

Kate Arthur - Fundadora i CEO de Digital Moment a Canadà.

18:15h- 19:00h - Diàleg 1: Entre la utopia i la distopia: la IA ja està transformant l’educació. Quins son els reptes i per on comencem? Amb Neus Lorenzo i Albert Sabater.

19:15h- 20:00h - Diàleg 2: Plataformització educativa: les solucions digitals ja formen part del dia a dia escolar. Quins son els riscos, oportunitats i alternatives? Amb Simona Levi i Jaume Feliu.

#EquitatDigital

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar