Escriptors, Booktubers i Bookstagrammers promouen la comprensió lectora.

  • Data 24/01/2020

Aquest divendres 24 de gener, Dia Mundial de l’Educació, alguns dels booktubers i bookstagrammers més coneguts en català es sumaran a la campanya del projecte "LECXIT - Comprendre la Lectura. Comprendre la vida" amb la publicació de ressenyes de llibres ‘falses’,  per després explicar que amb aquesta acció volen donar suport a la campanya. 

La campanya vol situar la comprensió lectora com una competència irrenunciable per garantir l'èxit educatiu i fer una crida per augmentar el número de voluntaris que ofereixin el seu temps i comparteixin la seva passió lectora, i així garantir oportunitats de comprensió lectora a tots els infants de primària.

Així, l’objectiu de l’acció comunicativa és fer arribar a les comunitats de seguidors d’Instargam i Youtube la campanya del LECXIT - Comprendre la lectura, comprendre la vida http://www.comprendrelavida.cat , amb la qual es fa una crida a fer-se voluntari o voluntària, fer una aportació econòmica per a la compra de llibres o promoure un nou punt Lecxit en el cas de ser una escola, biblioteca o entitat social.

http://www.comprendrelavida.cat

http://www.lectura.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar