Com t'imagines un batxillerat sense les PAU?

  • Data 09/07/2020

Vídeo de les opinions d'ex-alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Montgròs, l'Escola Virolai i l'Escola Cooperativa El Puig. Opinions de: Aida Rigual, Judit Agulló, Jana Alcón, Marc Paredes i Jessica Capdevila.

Article complet:

https://elsfutursdeleducacio.cat/2020/07/02/un-batxillerat-sense-aquesta-selectivitat-es-possible/

Nota de premsa:

https://elsfutursdeleducacio.cat/wp-content/uploads/2020/07/20200707_Nota-de-premsa-PAU-Forum-Futurs-Educacio.pdf

El col·lectiu d’escoles i instituts Fòrum Futurs de l'Educació denuncia que l’actual sistema d’accés a la universitat (PAU) frena la transformació educativa.

  • El col·lectiu reclama la necessitat i la urgència d’un canvi de model en les PAU i l’educació postobligatòria.
  • Afirmen que el model actual de les PAU dificulta un enfocament competencial, integral i personalitzat de l’educació.
  • El document fa notar l’immobilisme dels responsables de les PAU a l’administració i a les universitats, que van frenar la proposta de canvi de model de les proves, per fer-les més competencials i menys memorístiques.
  • Afirmen que la reforma de les PAU és una proposta de mínims, perquè l’alternativa transformadora seria “suprimir les PAU i definir un nou sistema de qualificació competencial del Batxillerat, acabant amb la visió finalista dels exàmens, i treballar en propostes més agosarades per repensar l’educació postobligatòria”.
  • Els centres d’Els Futurs de l’Educació es posen a disposició de l’Administració per treballar proactivament per fer realitat aquest canvi, a partir depropostes concretes

https://elsfutursdeleducacio.cat/

https://www.fbofill.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar