Observació astronòmica per apropar la recerca a les aules

  • Data 12/12/2022

L'Escola Gabriel Castellà en aliança magnet amb l’Institut de Ciències de l’Espai (ICE-CSIC), va acostar l’astronomia a les famílies d’Igualada a través d'activitats, tallers, jocs i dinàmiques. També es va realitzar una observació solar i astronòmica, en què van participar investigadors i investigadores de l’ICE-CSIC en el marc de la Nit Europea de la Recerca.

Gabriel Castellà, una escola, un univers d’aprenentatge

L’aliança amb l’Institut de Ciències de l’Espai (ICE-CSIC) té com a objectiu estimular el pensament científic de l’alumnat de l’escola Gabriel Castellà. Fer-se preguntes, fomentar la capacitat d’observació, cercar evidències i qüestionar-se les respostes permet a l’alumnat comprendre que la ciència és un sistema basat en l’evidència, l’experimentació i el raonament. L’expertesa de l’ICE-CSIC fomenta un aprenentatge científic i tecnològic a l’alumnat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar