Marta Sanz - Com construir l’equip organitzador d’un edcamp?

  • Data 15/03/2018

Primer vídeo de la sèrie “Com fer un edcamp vibrant” on la Marta Sanz @martasanzsender, mentora del moviment #edcampCAT a Catalunya i les Illes Balears, dóna pistes i exposa les claus per construir un equip organitzador cohesionat que permeti dur a terme un edcamp amb èxit.

Tres són els ingredients essencials. 1. Propòsit per generar un espai d’aprenentatge compartit. 2. Passió per l’educació com a motor de transformació. 3. Persones diverses que conformin un equip multidisciplinar. Amb aquestes claus, segur que el vostre equip organitzador serà fantàstic! 

Si vols saber-ne més, mira els següents vídeos de la sèrie i entra a la pàgina web http://edcamp.educaciodema.cat on hi trobaràs tots els materials i recursos necessaris per organitzar el teu edcamp! Fàcil oi?

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar