[Resum] Millorar les expectatives dels docents augmenta el rendiment dels alumnes més desavantatjats

  • Data 27/09/2022

Docents i investigadors van compartir estratègies per projectar expectatives d’èxit respecte a tot l’alumnat en una nova jornada del projecte Recerca i acció!

Les expectatives que els docents es formen sobre els alumnes marquen les seves trajectòries educatives. L’impacte es nota en la seva autoestima, en els resultats acadèmics i en decisions tan importants com la tria dels estudis postobligatoris o la mateixa elecció de seguir estudiant. Docents i investigadors van compartir evidències i estratègies per desenvolupar altes expectatives vers tots els alumnes en una nova jornada del projecte Recerca i acció!, impulsat per la Fundació Bofill, que va tenir lloc el dimarts 27 de setembre.

Aquest video forma part de l'article “Millorar les expectatives dels docents augmenta el rendiment dels alumnes més desavantatjats”

Consulta tota la informació ⬇

https://fundaciobofill.cat/blog/millo...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar