El municipi connectat, la clau de l'EstiuEnriquit. Jornada Aliança Educació 360

  • Data 09/03/2022

En el marc de la jornada de l'Aliança Educació 360 "El municipi connectat, la clau de l'Estiu Enriquit", del dia 9 de març de 2022, que té l'objectiu de promoure l'impuls de polítiques locals, programes i estratègies que assegurin que tots els infants i joves tenen accés a les activitats d'estiu, té lloc la taula rodona d'inspiració i reflexió "Cap a una política d'oportunitats educatives d'estiu" amb convidats experts en el tema.

Les activitats d'estiu amb un enfocament educatiu, de gaudi i de socialització són essencials per al creixement personal i desenvolupament de competències i interessos.

L'aprenentatge no fa vacances i està en mans dels promotors i agents educatius crear canals d'accessibilitat entre les oportunitats educatives que ofereixen les propostes de lleure d'estiu i els infants i joves que se'n veuen privats per barreres econòmiques, burocràtiques, informatives, de desconeixement o de manca de proximitat.

Us convidem a gaudir de la conversa!

#EstiuEnriquit #Educació360

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar