Primeres formacions dels centres de la mostra representativa - Escola Nova 21

  • Data 09/04/2020

Un dels objectius del programa Escola Nova 21 és generar, sistematitzar i crear coneixement i procediments que facin possible la transformació d’escoles i instituts. Per això el programa identifica una mostra representativa de 30 centres per aprendre, desenvolupar i testar un procés de canvi sistemàtic cap al marc d’escola avançada.

La mostra representativa ha estat creada en base als percentatges existents al nostre sistema educatiu de distribució geogràfica, perfil socioeconòmic i grau de complexitat, així com de proporcionalitat respecte a les etapes de primària/secundària i tipologies diverses de centres (escola d’entorn rural, centre gran, titularitat, etc.).

L’objectiu és que el coneixement generat amb aquesta mostra de 30 centres pugui ser emprat per a generalitzar accions de transformació en tots els centres, un cop el programa finalitzi. Per tant, el programa no actua com un agent que ajuda a canviar una escola concreta, sinó com una suma d’esforços de centres i institucions per a treballar conjuntament en la generació d’aquest coneixement, a través de les accions que haurien de contribuir a iniciar de manera significativa la transformació de les 30 escoles que conformen la mostra.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar