Projecte Magnet: Escola Ferreries i l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

  • Data 31/03/2023

L’aliança amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta capacita l’Escola Ferreries per fer servir el coneixement científic, social i de la salut com a eix del procés d’aprenentatge de l’alumnat. El centre educatiu fomenta l’aprenentatge competencial a través de metodologies globalitzades com, el treball per projectes, els espais d’aprenentatge, el treball cooperatiu els quals fomenten el desenvolupament autònom de cada infant.

Una mostra d'aquesta aliança és el projecte transversal "Com ens podem veure per dintre?, que ha generat nombrosos aprenentatges i coneixements a l'alumnat com les tècniques de diagnòstic per la imatge com l'ecografia, el tac, la radiologia i l'ortopantomografia. Per a més informació del projecte podeu consultar el web

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/

https://twitter.com/aliancesma...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar