Projecte Magnet escola Joan Maragall, Magical Media i UdL

  • Data 08/02/2016

Presentació del projecte que desenvolupa l'escola Joan Maragall (Lleida) en aliança amb el Magical Media i la Universitat de Lleida, en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB. Per a més informació sobre el programa Magnet  

Per a més informació del projecte, podeu consultar el web de l'escola Joan Maragall.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar