Projecte Magnet: Institut Moisès Broggi i MACBA

  • Data 22/02/2016

Presentació del projecte que desenvolupa l'Institut Moisès Broggi (Barcelona) en aliança amb el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB. 

Per a més informació del projecte, podeu consultar el web de l'institut Moisès Broggi: http://institutbroggi.org/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

@aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar