Jordi Díaz
Doctor en Ciències de l’Educació. Professor de l’FPCEE Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Membre investigador del Grup de Recerca consolidat PSITIC de la URL, en Pedagogia, Societat i Innovació amb els suport de les TIC.
Veure’n més
En Jordi Díaz ens explica la innovació del projectes comunitaris com a procés i capacitat d’apoderament de les organitzacions que els impulsen. Des de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill us proposem un repte! #ComunitatsQueEduquen és una crida que s’emmarca dins el programa Educació 360 (https://www.educacio360.cat/), en el que proposem a totes aquelles entitats que treballeu de manera col·laborativa per l’educació que us sumeu al repte d’aconseguir que cada infant i jove tingui l’oportunitat de construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. Per sumar-vos a aquest repte només cal que us animeu a repensar el vostre projecte educatiu comunitari perquè ofereixi més i millors oportunitats educatives per a tothom. Voleu participar de la crida? No estareu sols. Us volem acompanyar durant aquesta aventura.
Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials o tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte: https://www.educacio360.cat/
Aquesta crida proposa repensar iniciatives comunitàries en curs, ja siguin noves o tinguin un cert recorregut, que vulguin:
Si tens dubtes, només cal que ens escriguis a: lmas@fbofill.cat i et respondrem tant aviat com sigui possible.
Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill, @educacio360 i l'etiqueta #ComunitatsQueEduquen.