Quines competències, coneixements o habilitats t’aporta la universitat?

  • Data 25/02/2015

Via Universitària és una enquesta a partir de la qual comptem obtenir coneixement útil sobre accés, condicions d'aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris, amb l'objectiu d'aportar orientacions i propostes per la definició de millors polítiques universitàries. L’aprenentatge només ha de ser acadèmic? L’actitud i les relacions interpersonals, com es treballen a la universitat? Estudiants participants en el projecte Via Universitària hi reflexionen. Per a més informació www.fbofill.cat, #viauni, info@viauniversitaria.net 

Com treballar les competències bàsiques, transversals i tècniques a la universitat? Quin model d’aprenentatge ha d’implantar la universitat? Quines habilitats es desenvolupen estudiant a la universitat?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que volem contestar mitjançant l'enquesta online Via Universitària que 20 universitats de la Xarxa Vives començaran a enviar als seus estudiants de grau i màster. Participa-hi!

Amb aquesta enquesta esperem generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l'estudi dels estudiants universitaris en l'actualitat. Les dades ens hauran de permetre, en última instància, fer propostes per a unes polítiques universitàries orientades a un model inclusiu, que abraci la diversitat creixent i doni les oportunitats necessàries a qui s'hi vulgui acollir.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar