Redissenyem la reunió amb les famílies

  • Data 27/04/2017

Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per incrementar el compromís entre famílies i docents?

Des de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill us proposem un repte! #ReunionsFamílies és una crida del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ  en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi, formar part d’un projecte de redisseny de les reunions d'inici de curs amb les famílies, en el que comptarà amb assessors experts en relació família-escola, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació, pots consultar l'espai web del projecte 

Si tens dubtes, només cal que ens escriguis a: rargemi@fbofill.cat i et respondrem tant aviat com sigui possible.

En aquesta crida Redissenyem la reunió amb famílies, volem potenciar una experiència de canvi ben reflexionada i agosarada per mostrar una nova generació de solucions orientades a millorar la relació família-escola. I ho volem fer partint del primer contacte que s’estableix entre docents i famílies; la reunió de principi de curs. Fer una aposta per a capgirar les reunions d’inici de curs amb les famílies vol ser una primera espurna de canvi per generar una nova relació de compromís i coresponsabilitat entre docents i famílies. 

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #ReunióFamílies 

Accediu als diferents materials generats aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar