Tothom pot accedir a la universitat amb les mateixes condicions?

  • Data 17/02/2015

Via Universitària és una enquesta a partir de la qual comptem obtenir coneixement útil sobre accés, condicions d'aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris, amb l'objectiu d'aportar orientacions i propostes per la definició de millors polítiques universitàries. L’accés a la universitat vist per un estudiant de pedagogia, un d’enginyeria multimèdia i una estudiant d’infermeria. Reflexions d’estudiants participants en el projecte Via Universitària. Per a més informació www.fbofill.cat, #viauni, info@viauniversitaria.net

Creus que hi ha traves per accedir a estudiar a una universitat? Quines? Tots els joves que s’ho proposen poden accedir-hi? Què hauria de fer la universitat per facilitar l’accés als estudiants?

Quines propostes de millora faries per solucionar-ho? 

Aquestes i moltes altres preguntes són les que volem contestar mitjançant l'enquesta online Via Universitària que 20 universitats de la Xarxa Vives començaran a enviar als seus estudiants de grau i màster. Participa-hi!

Amb aquesta enquesta esperem generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l'estudi dels estudiants universitaris en l'actualitat. Les dades ens hauran de permetre, en última instància, fer propostes per a unes polítiques universitàries orientades a un model inclusiu, que abraci la diversitat creixent i doni les oportunitats necessàries a qui s'hi vulgui acollir.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar