Joan Cuevas
"El compromís amb el canvi i la innovació és fonamental per millorar les nostres vides"

Joan Cuevas

Llicenciat en ciències polítiques (UAB) i Màster en Polítiques Públiques i Socials (The Johns Hopkins University i UPF). 

Professionalment disposa d’una àmplia experiència traslladant coneixement científic  a projectes de polítiques públiques socials i educatives. Durant 8 anys a la Fundació Pere Tarrés va dirigir projectes de consultoria i estudis tant amb entitats del Tercer Sector com amb Administracions Públiques. Posteriorment, des de l’Ajuntament de Sabadell  va liderar el disseny i execució del Pla Estratègic d’Acció Social de Sabadell (PEAS 2015-2025), va assessorar en el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell i va liderar la coordinació de govern i l’elaboració i desplegament del pla de mandat 2015-2019. Actualment és el Director general d’innovació, recerca i cultura digital at Departament d'Educació.

En els diferents projectes que ha desenvolupat, s’ha especialitzat en aspectes com l’avaluació de l’impacte, la incorporació d’evidències en les polítiques públiques, la planificació estratègica i la participació. Aquesta fet l’ha portat a publicar diversos articles i ponències acadèmiques sobre aquestes temàtiques.

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept