Joan Cuevas
"El compromís amb el canvi i la innovació és fonamental per millorar les nostres vides"

Joan Cuevas

Llicenciat en ciències polítiques (UAB) i Màster en Polítiques Públiques i Socials (The Johns Hopkins University i UPF). 

Professionalment disposa d’una àmplia experiència traslladant coneixement científic  a projectes de polítiques públiques socials i educatives. Durant 8 anys a la Fundació Pere Tarrés va dirigir projectes de consultoria i estudis tant amb entitats del Tercer Sector com amb Administracions Públiques. Posteriorment, des de l’Ajuntament de Sabadell  va liderar el disseny i execució del Pla Estratègic d’Acció Social de Sabadell (PEAS 2015-2025), va assessorar en el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell i va liderar la coordinació de govern i l’elaboració i desplegament del pla de mandat 2015-2019. Actualment és el Director general d’innovació, recerca i cultura digital at Departament d'Educació.

En els diferents projectes que ha desenvolupat, s’ha especialitzat en aspectes com l’avaluació de l’impacte, la incorporació d’evidències en les polítiques públiques, la planificació estratègica i la participació. Aquesta fet l’ha portat a publicar diversos articles i ponències acadèmiques sobre aquestes temàtiques.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar