Busquem 15 persones per implementar projectes innovadors de suport educatiu. T’hi sumes?

Notícies

La Fundació Bofill impulsa els reptes de l’educació a Catalunya amb recerca, prospectiva, debats, programes i innovació. Treballem des de la independència, la cooperació, el compromís i el rigor amb una extensa xarxa de professionals i col·laboradors que com nosaltres pensen que el coneixement crític pot contribuir a transformar la societat i oferir una educació de qualitat per a tothom.

Cal construir propostes educatives innovadores per promoure l’èxit escolar i la igualtat d’oportunitats educatives.

Els programes de suport educatiu tenen un gran potencial de ser una política educativa de primera línia per superar desigualtats educatives. Els dispositius de suport educatiu a Catalunya no arriben a tot l’alumnat que més ho necessita perquè existeix un clar biaix de participació i accés a recursos educatius fora escola (majoritàriament privats) per part de l’alumnat més desafavorit, fet que provoca un eixamplament de les desigualtats educatives. Cal construir propostes educatives innovadores per promoure l’èxit escolar i la igualtat d’oportunitats educatives mantenint la funció d’ascensor social de l’educació, també des de l’àmbit del suport educatiu.

En els últims anys la Fundació ha dissenyat una bateria de programes de suport educatiu extraescolar efectius i escalables dirigits a l’alumnat en situació de major vulnerabilitat social i educativa. Amb el compromís de generar oportunitats d’èxit i adhesió escolar perquè cap infant quedi enrere ara volem impulsar el pilotatge i l’avaluació de tres d’aquests programes amb l’objectiu de construir i generar millors polítiques públiques basades en l’evidència.

Busquem 15 persones compromeses amb l'educació i la lluita contra les desigualtats per implementar projectes de suport educatiu en diferents posicions.

Per a fer-ho llancem la iniciativa:

Un projecte innovador que vol fer possible que tots els infants i adolescents puguin estar el millor equipats possible per tenir trajectòries educatives d’èxit, siguin quines siguin les seves condicions de partida.

Davant d’aquest repte, impulsem tres programes diferents de suport educatiu dirigits a la millora de les competències lectores, matemàtiques i socioemocionals d’infants i joves desavantatjats de més de 100 centres educatius de primària i secundària de Catalunya.

PRIMÀRIA

PRIMÀRIA

SECUNDÀRIA

 • LECXIT: mentoria extraescolar 1x1 per la millora de la comprensió lectora
 • MATH TUTORING: tutoria extraescolar d’enriquiment matemàtic 1x3/1x4
 • PENTABILITIES: suport per a potenciar l’aprenentatge socioemocional a l’aula

  A més de multiplicar les seves oportunitats d’èxit educatiu, el projecte també aportarà models efectius i replicables de suport educatiu per a què siguin incorporats a la política pública, afavorint l’equitat. Per aconseguir-ho el projecte serà avaluat experimentalment a través d’una avaluació d’impacte aleatoritzada (RCT).

  El projecte també es realitzarà a altres comunitats autònomes de l’Estat Espanyol (Andalusia i Ceuta i Melilla) en partenariat amb d’altres organitzacions del Tercer Sector d’Acció Social d’aquests territoris, i està finançat amb Fons Next Generation de la Unió Europea.

  Trobaràs més informació a la web del projecte i en aquesta notícia.

  A quines posicions et pots presentar?

  Cerquem sumar persones en posicions diverses vinculades als programes LECXIT i MATH TUTORING amb l’objectiu d’enriquir l’equip del projecte amb talents i experteses complementàries. 

  Consulta en els següents enllaços el perfil per a cada posició:

  Posicions

  Nombre de vacants

  1

  2

  8

  2

  2


  Quines funcions i quines competències et demanarem?

  Per a cada posició hem elaborat un seguit de funcions de les que series responsable, així com també el perfil competencial que necessitaries per a fer-ho. Descarrega't el document de la candidatura per conèixer el seu perfil. T’animem a comprovar el teu encaix i si veus que ets la persona que busquem, no ho dubtis, presenta la teva candidatura!

  On t’incorporaries?

  A l’Àrea de Programes de la Fundació Bofill, amb seu a Barcelona.

  Els programes es desenvoluparan arreu de Catalunya, així que en determinades posicions serà imprescindible realitzar desplaçaments.

  Què has de fer per presentar-te?

  • Si us plau, envia’ns el teu CV actualitzat al correu electrònic equip@suporteducatiu.org, amb la referència al perfil corresponent al que et vols presentar al cos del missatge. Trobaràs aquesta referència a la capçalera de cada posició.
  • Si vols, pots aportar una carta de presentació però és opcional.
  • Et garantim la confidencialitat del procés de selecció.
  • Donat al gran nombre de posicions a cobrir, no podrem respondre a cap petició d’informació per via telefònica ni per correu electrònic. No ens ho tinguis en compte!

  Quina és la data límit per decidir-me?

  Volem crear l’equip de forma àgil i ràpida, pel que la data màxima per enviar el teu CV serà el 29/07/22. Si n’estàs segur, no t’esperis fins a l’últim dia, et necessitem!

  Ens ajudes a multiplicar les oportunitats educatives de tot l’alumnat?

  SUMA’T A L’EQUIP!

  Amb el suport de:

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

  Acceptar