Edcamp Girona. El primer edcamp a les terres gironines!

Després del tret de sortida al moviment edcamp a Catalunya i del primer edcamp celebrat a Mataró, us convidem a participar a l’edcamp Girona que es durà a terme el dia 26 de novembre al carrer de Roberto Bolaño, 2 a la ciutat de Girona.

Si t'apassiona l'educació, edcamp Girona és el teu esdeveniment. És un espai obert a tothom: siguis qui siguis, vinguis d'on vinguis... L'únic requisit és tenir ganes de compartir la teva manera de veure i entendre l'educació per poder-la posar a l'abast dels altres participants.

Deia Einstein que "si jo et dono un penic i tu em dónes un penic, ens quedem amb un penic cadascú; però que si jo et dono una idea i tu me'n dónes una altra, tots dos marxarem amb dues idees". Volem això, que a l'edcamp Girona puguis exposar les teves idees i que marxis amb un bon munt d'idees!

No t'ho pensis més i inscriu-te a l'edcamp Girona!

Visiteu la web d'edcamp Girona i participeu al moviment.

L’edcamp Girona es podrà seguir en directe via Twitter @edcampgirona amb els hashtags #edcampGirona i #edcampCAT.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar