L'Edcamp a les Terres de Ponent

T’imagines un espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre l’educació? T’imagines que aquest espai es basa en un aprenentatge entre iguals, a través de la conversa, i que és gratuït? I ENCARA MÉS! T’imagines una trobada en què els temes de conversa els proposen els participants a partir de les qüestions que els interessen i que són ells els qui defineixen conjuntament el programa? 

Ho visualitzes? 

Doncs això és un edcamp!

Són nombrosos els edcamps que s'estan celebrant arreu de Catalunya i a les Terres de Lleida, no ens volíem quedar al marge d'aquest moviment. Ens trobarem a les intal·lacions de l'institut Joan Oró a Lleida, us invitem a participar i compartir un matí ple d'experiències educatives. 

Uneix-te al moviment #edcamp!

Inscripcions i més informació aquí.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar