Edcamp Mundet. L’edcamp dels estudiants universitaris

El moviment edcamp a Catalunya no para de créixer! Després dels edcamps de Mataró i Girona, us convidem a participar a l’edcamp Mundet que tindrà lloc el poper dilluns 19 de desembre de les 17.30 h fins les 20.15 h al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona (Passeig de la Vall d’Hebron, 171 - Barcelona).

Tens inquietuds sobre el món educatiu? Vols compartir experiències o idees sobre educació? Vols viure una nova manera d'aprendre? Doncs ara tens l'oportunitat, vine a l’edcamp Mundet i viu una experiència que de ben segur t'obrirà la ment a noves maneres d'entendre l'educació.

Cinc estudiants de l'últim any del Grau en Educació Primària a la Universitat de Barcelona creen el primer edcamp universitari on poder intercanviar opinions i experiències amb tota la comunitat educativa que hi forma part actualment i la que s'està formant per ser-hi.

Mestres d'educació infantil, mestres d'educació primària, professors/es d'educació secundària, formadors/es universitaris, estudiants, estudiants universitaris, famílies... Tots en formem part de l'educació... Som-hi, intercanviem els nostres mons, per a crear-ne un de millor!

No t'ho pensis més i inscriu-te a l'edcamp Mundet!

Visiteu la web d'edcamp Mundet i participeu al moviment.

L’edcamp Mundet es podrà seguir en directe via Twitter @EdcampMundet amb els hashtags #edcampMundet i #edcampCAT.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar