L'Edcamp arriba a les Illes Balears

L'Edcamp Mallorca és el primer Edcamp que es farà a les Illes Balears. Aquest té com a objectiu principal ensenyar i introduir la metodologia del moviment edcamp a les illes, i a partir d'aquest provocar un canvi i una millora en l'educació, a part també de la creació de xarxes.

Com a qualsevol Edcamp, és una trobada oberta a tothom i totalment gratuït, amb la finalitat de compartir coneixements, experiències i aprenentatges relacionats sobre l'educació. A partir de la conversa, fomenta l'aprenentatge entre iguals i sense experts.

Si ets un/a mestre/a d'educació infantil o d'educació primària, un/a professor/a d'educació secundària, un/a formador/a universitaris, un estudiant, un pare o una mare... No dubtis a venir a parlar sobre temes d'educació i crear un món millor!

Inscripcions i més informació aquí.

 

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar