Edcamp Mataró

Participeu al primer edcamp del Maresme!

El passat 18 d'octubre vam donar el tret de sortida al moviment edcamp a Catalunya. Va ser una experiència d'aprenentatge intensiva on més d'un centenar de persones vam poder viure en primera persona un tastet del model d'aprenentatge entre iguals que planteja el moviment edcamp. 

A partir d’ara s’inicien els edcamps territorials! El primer, l’edcamp Mataró, es durà a terme el dia 5 de novembre al carrer de Sant Agustí, 59-61 de Mataró (edifici de mar de l’escola Pia) i hi podeu participar gratuïtament mitjançant el següent enllaç d’inscripció.

A l’edcamp Mataró tindreu l’oportunitat de crear xarxa i gaudir parlant d’allò que ens apassiona: l’educació. Serà una jornada per enriquir-nos, compartir, parlar, escoltar i divertir-nos. Tots tenim experiències i vivències educatives que podem compartir amb els altres i, d’aquesta manera, créixer com a professionals. L’educació ens mou, veniu i participeu-hi!

Inquiets de l’educació, mobilitzem-nos!

Visiteu la web d'edcamp Mataró i participeu al moviment.

L’edcamp Mataró es podrà seguir en directe via Twitter @edcampmataro amb els hashtags #edcampmataro i #edcampCAT.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar